De Warmste Voetjes

Ten voordele van TEJO Kortrijk

Met 6 verschillende scoutsgroepen van het district Leieland werken we samen om van deze actie een succes te maken. De sokken met een eigen ontwerp worden bij de leden en leiding van elke scouts verkocht. Via een online webshop kan iedereen sokken bestellen en afhalen op bepaalde momenten in de scoutslokalen, elders in Kortrijk of in de Vooruit in Gent. Tijdens het laatste weekend van de verkoop, 30/11 en 01/12, organiseren we een winterbar in de Lange Steenstraat in Kortrijk waar we frisse en warme dranken aanbieden. De sokken zullen uiteraard ook nog verkocht worden.

Waarom dit goed doel?

De scouts is zoals elke jeugdbeweging een organisatie voor en door jongeren. We vinden het dan ook uitermate belangrijk dat jongeren, naast zich kunnen uitleven, ergens terecht kunnen als het niet meer gaat. Het initiatief van TEJO past volledig bij het onze, namelijk dat er alles aan gedaan moet worden dat de kindertijd inderdaad dé tijd van je leven is.

TEJO Kortrijk

Ben je tussen 10 en 20 jaar en zie je het even niet meer zitten? Is er iets wat je verdrietig maakt? Word je gepest? Ben je boos over iets? Voor TEJO Kortrijk maakt het niet uit. Spring bij ons binnen en doe je verhaal. Wij bieden gratis, onmiddellijk, kortdurende en anonieme hulp aan, met of zonder afspraak. Vanaf het eerste gesprek krijg je een vaste professionele therapeut waar je wekelijks of tweewekelijks mee mag afspreken. We bekijken samen hoe we je het beste kunnen helpen.

Bekijk dit goed doel

Video's