De warmste voetbalclub Voor Make a Wish

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Op 30 November houden wij met de U9 van voetbalclub Jong Vijve een chaletje open op lichtjes aan de Leie te Sint - Eloois Vijve. Dit alles ten voordele van Make A Wish.
Wij zullen er soep, chocomelk, jeneverkes, braadworsten of een goed pintje bier verkopen.
De totale opbrengst zal integraal naar ons goed doel gaan

Waarom dit goed doel?

Wij vinden dit een prachtig initiatief om deze kinderen hun droom nog in vervulling te kunnen laten gaan.
Ik ken deze organisatie van uit een documentaire en de tranen stonden me in de ogen. Misschien wel een beetje uit onmacht een empathie, maar vooral omdat het zo mooi was om deze kinderen hun kleine wensen en dromen toch nog te zien uitkomen

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel