De Warmste Voetbal Vlaanderen Handdoek

Ten voordele van KiKOV-Leuven

Dit jaar lieten we de Warmste Voetbal Vlaanderen-handdoek maken en verkochten we deze tijdens verschillende van onze evenementen in de maand december. Zo werden ze verkocht op onze allereerste Oldstars Happening, op verschillende van onze infosessies jeugdvoetbal 2020 en op hét trainersevent van het jaar, nl. het internationaal colloquium.

Waarom dit goed doel?

Alexander Rowe, basketter bij Leuven Bears, kreeg in de lente van 2017 lymfeklierkanker. Hij streed en overwon de ziekte en sport sinds eind 2018 terug volop mee met zijn team. Dit zorgde ervoor dat Voetbal Vlaanderen zich, vorig jaar maar ook dit jaar, mee achter het initiatief ONE TEAM AGAINST CANCER zet. Onze federatie ging mee de strijd aan tegen kanker. We willen kinderen na de ziekte opnieuw laten sporten en bewegen. Dit jaar lieten we de Warmste Voetbal Vlaanderen-handdoek maken en verkochten we deze tijdens verschillende van onze evenementen in de maand december.

KiKOV-Leuven

KiKOV-Leuven is de Kinderkanker Oudervereniging voor kinderen met kanker die in Gasthuisberg (UZLeuven) behandeld worden of werden. KiKOV-Leuven wil een netwerk van ervaringsdeskundige ouders vormen om andere gezinnen te ondersteunen en te helpen.

KiKOV-Leuven organiseert o.m. familie-activiteiten, een ADO4daagse voor tieners met kanker, gezinnen krijgen de kans om gratis een ontspannende vakantie te beleven, op feestdagen worden de gezinnen van patiënten die in het ziekenhuis moeten blijven een beetje verwend, KiKOV-Leuven koopt info-boekjes aan, etc...

Alvast bedankt voor jouw steun.

Voor meer info zie www.kikov-leuven.be

Bekijk dit goed doel