De Warmste VGP-dag

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

* op het werk brengt wie wil een zelfgebakken product mee. Wie hier van wil genieten dient een centje te betalen
* er wordt gevraagd naar 3 lievelingsnummers van de werknemers. Op 20/12 worden deze nummers dan gedraaid op de werkvloer. Indien iemand zijn nummer hoort is hij verplicht om een dotatie te doen.
* after work party in bistro "My Place"

Waarom dit goed doel?

Wij vinden het belangrijk dat zieke kinderen zoveel mogelijk plezier beleven in hun leven dat beheerst wordt door een ziekte

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel