De WARMSTE verkoop van tweedehandskledij

Ten voordele van TYSEA - Kinderen zijn de hoop van Haïti

Tijdens de warmste week willen we als Groep INTRO Kortrijk iedereen, letterlijk een WARMERE week bezorgen. Dit door het inzamelen van tweedehandskledij, die tijdens de week van 9 december wordt verkocht aan zeer lage prijzen, in een winkeltje in Groep INTRO Kortrijk. Zo willen we iedereen een warmere tijd bezorgen tijdens de koude winterdagen. Het ingezamelde geld schenken we aan een goed doel.

Waarom dit goed doel?

Wij herkennen in de werking van TYSEA dezelfde waarden en normen, die wij als Groep INTRO belangrijk vinden en vinden het werk dat zij doen zo noemenswaardig!

TYSEA - Kinderen zijn de hoop van Haïti

De vereniging bestaat uit een groepje mensen die dezelfde ideologie,vastberadenheid, engagement en enthousiasme delen en met raad en daad de Haïtiaanse bevoking wil bijstaan. Wij willen ons steentje bijdragen aan de toekomst van Haïti.
Haïti mag dan wel getroffen worden door aardbevingen, orkanen, tropische stormen, cholera, hongersnood, politieke instabiliteit, … , de Haïtianen blijven een trots en goedlachs volk dat zich niet zomaar gewonnen geeft. Leven is elke dag opnieuw proberen overleven in Haïti. De Haïtianen zeggen: “Kinbé pa lagé” of “Hou de moed erin, geef niet op”.
We zijn er ons van bewust dat wij de problemen in Haïti niet kunnen oplossen, maar we kunnen wel deel uitmaken van de educatieve ontwikkeling op weg naar een betere toekomst voor de bevolking.
Onze missie is: gevormde, onafhankelijke en succesvolle jongvolwassenen te laten fungeren als rolmodellen in hun gemeenschappen.

Bekijk dit goed doel