De warmste verjaardagskroon

Ten voordele van FEESTvarken vzw

De afgelopen jaren heb ik al heel wat verjaardagskronen gemaakt. Voor mijn kinderen, kinderen van familie en vrienden,... en ondertussen ook voor heel Vlaanderen en omstreken. Een verjaardagskroon hoort bij een verjaardag. Net zoals toeters, bellen, taart en cadeautjes! Omdat dat een verjaardag vieren mét een feest en alles wat daarbij hoort niet voor iedereen vanzelfsprekend is zou ik op deze manier mijn steentje willen bijdragen om dit voor iedereen mogelijk te maken.

Waarom dit goed doel?

Omdat iedereen een feest verdient op zijn of haar grote dag.

FEESTvarken vzw

Feestvarken vzw is een organisatie die kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen we door hen een verjaardagsbox te geven met een nieuw cadeau ter waarde van 25euro a 30euro, een traktatie om uit te delen in de klas en allerlei attributen om thuis een feestje te organiseren.
We bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW's, die fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.
Anderzijds geven wij ook lessen rond armoede in zowel lagere als middelbare scholen.
Meer informatie vindt u op onze website feestvarkenvzw.be.

Bekijk dit goed doel

Video's