De warmste veiling voor kleine superhelden

Ten voordele van Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

Tijdens onze veiling kan je bieden op allerlei leuke producten, diensten, cadeautjes,... De veiling loopt van 18 november tot en met 1 december. Je kan ze volgen op Facebook: warmste veiling voor kleine superhelden. De opbrengst gaat volledig naar de Vereniging voor Kleine Superhelden!

Waarom dit goed doel?

We zijn op onze afdeling (neonatologie en picu) enorm blij met de dagboekjes van de Vereniging voor Kleine Superhelden. We merken dat ze een grote meerwaarde zijn voor onze patiƫntjes en hun ouders.

Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

De Vereniging voor Kleine Superhelden maakt dagboekjes voor alle kindjes die op de neonatologie verblijven. Zowel te vroeg geboren kindjes als kindjes die extra zorgen nodig hebben krijgen dit dagboekje. Hiermee proberen we een mooie herinnering te creƫren aan een erg bewogen periode.

Daarnaast schenken we via onze website gratis pakketten waarin een aangepast dagboekje zit, stempelkussen, een balpen, knutselpapier, mijlpaalstickers, etc ... Kortom alles wat je nodig hebt om het dagboek van je Kleine Superheld om te toveren tot een prachtige herinnering.

Bekijk dit goed doel