De warmste VDAB voor VZW KADEE

Ten voordele van Kadee vzw

Koekjes en chocoladeverkoop
speelgoedbeurs
pannenkoeken en croques tijdens de lunch
voetmassages
Afsluitend een receptie met tapasbordje

Waarom dit goed doel?

Vanuit VDAB zijn we ons bewust van het feit dat veel jongeren tegenwoordig uit de boot vallen ( op school, arbeidsmarkt...)
Goede ervaringen tijdens de kindertijd zijn heel belangrijk om het zelfvertrouwen op te krikken. Tijdens deze vakanties leren ze ook een aantal competenties die ze later op de arbeidsmarkt goed kunnen gebruiken. Deze kinderen krijgen dit niet altijd mee vanuit de gezinssituatie en starten dus al met een achterstand.

Kadee vzw

Alle kinderen verdienen het om in de vakantie een week op kamp te gaan en gewoon te genieten. Zeker ook kinderen in armoede of een maatschappelijk kwetsbare situatie, die al te veel stress en problemen moeten ondergaan. Toch zien we dat net deze kinderen uit de boot vallen omdat de kampen te duur zijn, of omdat kinderen met een gedragsprobleem of beperking geweigerd worden.
Specifiek voor deze kinderen organiseren we met vzw Kadee vakantiekampen. Onze kampen hebben meer animatoren dan gemiddeld, en de vrijwilligers hebben ervaring met de doelgroep. Zo krijgen alle kinderen de aandacht en zorg die ze verdienen.

Bekijk dit goed doel