De Warmste Van Eyck-school

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

De leerlingen van Atheneum Maaseik Campus Van Eyck organiseren tal van projecten waarbij ouders, vrienden, kennissen, medeleerlingen en leerkrachten warm gemaakt worden om zich van hun gulle kant te zien. Zo organiseren ze een kerstkaartenverkoop, cupcakeactie, sleepover@school, In Tour Face ...

Waarom dit goed doel?

Ook jongeren kunnen zich maatschappelijk engageren. Daarom willen de leerlingen van Atheneum Maaseik Campus Van Eyck zich actief inzetten voor deze solidariteitsactie. Ze willen kinderen en jongeren met een ernstige aandoening de mogelijkheid te geven hen een aangename wens te laten uitkomen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel