De Warmste Turndag

Ten voordele van G-sport Vlaanderen vzw

Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen heel de dag komen sporten. Hierbij bieden wij verschillende disciplines aan: basisgym, kleutergym, trampoline, tumbling, dans en freerunning. De kinderen worden heel de dag getraind door gediplomeerde trainers van de club Lenig en Gezwind uit Turnhout. Het inschrijvingsgeld gaat helemaal naar de warmste week! Hierbij hebben ze 's middags de keuze om een drankje en/of hotdog te kopen. De ouders/vrienden/familie zijn overdag welkom in onze cafetaria. Hier kunnen ook zij een hotdog of drankje kopen. Ook hierbij gaan de opbrengsten naar het goede doel!

Waarom dit goed doel?

Lenig en Gezwind is een turnclub waarbij ook wij lesgeven aan G-sporters. Wij zien hoeveel voldoening de G-sporters EN hun ouders krijgen! Dat vinden wij zo mooi om te zien! Wij gunnen onze G-sporters ook de kans om hun wekelijks te amuseren tijdens het sporten! En hopelijk kunnen wij met onze bijdrage hun nog meer steunen.

G-sport Vlaanderen vzw

G-sport Vlaanderen vzw wil zoveel mogelijk personen met een handicap de kans geven om het plezier van sport te ervaren.

We doorbreken taboes, verzamelen alle kennis rond G-sport en zijn de gids voor iedereen die rond G-sport wil werken.

G-sport Vlaanderen vzw verzamelt daarnaast middelen bij bedrijven en het publiek om deze door te storten naar sporters en clubs zodat zij aangepaste sportmaterialen kunnen aankopen. Rolstoelen, een tillift voor het zwembad, rinkelballen of een bocciagoot, ... het zijn maar enkele voorbeelden van het materiaal dat broodnodig is om te kunnen sporten.

Bekijk dit goed doel

Video's