De Warmste Trui

Ten voordele van Het Ventiel vzw

Twee jonge energieke gasten, dat zijn wij (Tuur Dejonghe & Brian Desplinter). Dit jaar willen we onze energie gebruiken om ons in te zetten voor het goede doel. Concreet zoeken (concreet) we hartverwarmende mensen in geheel België en die bereid zijn om dit te tonen aan hun omgeving!

Ben jij hartverwarmend? Ideaal! Koop dan binnenkort één van onze Warmste Truien en steun zo mee één van onze goede doelen. Elk hebben we een doel gekozen.

Ben je een hartverwarmende persoon?
Kocht je een trui?
Deel deze dan op je socials met de hastags
#IkVerwarm
#DeWarmsteTrui
En met de zin: Verwarm jij al?

Waarom dit goed doel?

Dit omdat ze zich inzetten voor alle mensen die met jongdementie te maken hebben en hen een hart onder de riem steken. ‘Het Ventiel’ steunt voornamelijk onder de vorm van een buddywerking voor mensen met jongdementie en kan hiervoor nog steeds alle steun gebruiken. Dit is een organisatie die ons nauw aan het hart ligt.

Het Ventiel vzw

Jongdementie is een ingrijpende ziekte die mensen overvalt in de fleur van hun leven.Veel dingen lukken niet meer, mensen raken in een sociaal isolement.Dit willen we doorbreken met Het Ventiel.Wat vroeger alleen lukte, kan nu samen met een buddy.Samen iets doen, is ook leuker.Voor wat niet meer kan, komt iets nieuws in de plaats.Nadruk ligt op wat er wél nog kan.Het sociaal isolement wordt doorbroken. Mensen met jongdementie komen weer buiten en nemen deel aan het sociale leven samen met hun buddy.Het Ventiel biedt ook groepsactiviteiten aan.Warme contacten met lotgenoten zijn deugddoend en hartverwarmend. Buddy’s zijn geëngageerde vrijwilligers met een hart voor mensen met jongdementie.

Bekijk dit goed doel