De Warmste Trui

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Twee jonge energieke gasten, dat zijn wij (Tuur Dejonghe & Brian Desplinter). Dit jaar willen we onze energie gebruiken om ons in te zetten voor het goede doel. Concreet zoeken (concreet) we hartverwarmende mensen in geheel België en die bereid zijn om dit te tonen aan hun omgeving!

Ben jij hartverwarmend? Ideaal! Koop dan binnenkort één van onze Warmste Truien en steun zo mee één van onze goede doelen. Elk hebben we een doel gekozen.

Ben je een hartverwarmende persoon?
Kocht je een trui?
Deel deze dan op je socials met de hastags
#IkVerwarm
#DeWarmsteTrui
En met de zin: Verwarm jij al?

Waarom dit goed doel?

Het is en blijft belangrijk dat er dagelijks geïnvesteerd wordt in kankeronderzoek, maar daarnaast mogen de patiënten en hun omgeving ook niet vergeten worden. De verschillende activiteiten die georganiseerd worden voor de huidige patiënten helpen bij het verwerkings- en acceptatieproces van de ziekte. Deze actie is voor mij ook erg belangrijk omdat mijn moeder nu al 4 jaar een strijd voert tegen een nog zeldzame vorm van de ziekte. Dankzij de hulp van ‘kom op tegen kanker’ lukt het haar om dagdagelijks te kunnen blijven strijden tegen deze ziekte.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's