De Warmste Toertocht

Ten voordele van join2bike by Belgian Power vzw

Fiets mee met De Warmste Toertocht, een mountainbike tocht van 40km vanuit het Sven Nys Cycling Center in Baal. Start tussen 9u en 16u voor een mooi mountainbiketochtje in Het Hageland. 40km paadjes, single tracks, boswegeltjes, grindpaadjes, genieten! En dan nog voor het goede doel ook! Start individueel of met jouw groep wanneer je wil en volg de gps-track. Of volg een groepsstart om 10u of 12u, die we in groepjes van 15 à 20 pers. opdelen. Vooraf een tasje koffie, koekje voor onderweg en nadien een lekker biertje en BBQ! Doucheke pakken en fiets afspuiten kan ook! Topsfeer: sowieso! En dat alles voor maar 10 euro per persoon. En dan nog voor het goede doel ook :-). De opbrengst gaat integraal naar Join2Bike! Inschrijven kan via onze facebook pagina of ter plaatse.

Waarom dit goed doel?

Daar onze werking in het Sven Nys Cycling Center volledig draait rond fietsen, is het logisch dat we voor een goed doel kiezen dat gelinkt is aan de fiets. Join2Bike is een Leuvense vzw die zich inzet om mensen met en zonder beperking op de fiets te krijgen. Validen en andersvaliden gaan wekelijks samen met de fiets op pad om letterlijk en figuurlijk hoge toppen te scheren. Dankzij de fiets-o-theek Niko kan iedere andersvalide met een gepaste tandem, driewieler of handbike bij de activiteiten aansluiten. Belgian Power vzw koopt deze aangepaste fietsen aan en stelt deze ter beschikking aan de leden. Join2Bike is een prachtig project dat onze steun meer dan verdient.

join2bike by Belgian Power vzw

join2bike by Belgian Power VZW kent 2 projecten om geincludeerd sporten te maximaliseren:
1. We nodigen iedereen, validen en andersvaliden, uit wekelijks samen met ons te fietsen ter voorbereiding van een sportief exploot.
2. Met onze fiets-o-theek willen wij aangepaste fietsen (tandems, driewielers, handbikes) ter beschikking stellen aan onze sport(st)ers met welke beperking dan ook.

Bekijk dit goed doel