De warmste teambuilding

Ten voordele van Werkvormm

Via onze website kan je bieden op een echte Tryangle teambuilding. Onze baseline is "Try a different angle" dus je kan al raden dat dit een unieke ervaring zal zijn. We komen niet alleen ter plaatse met onze prachtige WOW-mobiel, maar die zal ook uitgerust zijn met een heus ballenbad! Om toegang te krijgen tot dat ballenbad zal het team verschillende team-versterkende uitdagingen moeten aangaan. Dit alles natuurlijk op maat van jullie team.

Enkele voorwaarden waar je Team aan moet voldoen:
- Je team is tussen de 5 tot 20 leden groot.
- Je kan de teambuilding inplannen voor 31 maart 2020

Verder mag je niet twijfelen, surf naar https://weekvanhetwerkgeluk.be/de-warmste-week/ en doe je team deze warme teambuilding cadeau!

Bied boven de norm voor Werkvormm!

Waarom dit goed doel?

Onze missie bij Tryangle is om van werkgeluk de normaalste zaak ter wereld te maken. We willen dus ook dat als een werkzoekende werk vind, hij/zij/X dan ook werkgeluk kan vinden bij zijn nieuwe werkgever

Werkvormm

Werkvormm is een Antwerpse organisatie die werkzoekenden begeleidt naar werk. Deze groepen zijn zeer divers; zowel niet gekwalificeerde schoolverlaters, oudere werkzoekenden, mensen met een migratie-achtergrond, laaggeschoolden en vluchtelingen.
Wij hebben projecten in horeca, metaal, lassen, groenzorg, schoonmaak en de restauratie van maritiem erfgoed. Zo restaureren wij mee de Antwerpse havenkranen, en hebben wij een schip dat beschermd is als varend monument. De Fr Musin, O.305, de oudste nog overgebleven IJslandvaarder van Belgiƫ.
Verder maken wij technische beeldwoordenboeken voor anderstalige werkzoekenden, en hebben wij een innovatief product om werkzoekenden voor te stellen aan bedrijven. Kijk op www.3clicksaway.be .

Bekijk dit goed doel