De Warmste Tea Party

Ten voordele van AUTISME LIMBURG

Op de site van De Warmste Tea Party kan je tot 7 december 2019 pakketten bestellen met van alle zelfgemaakte lekkernijen in. We bieden een ruim assortiment aan van zowel zoete als hartelijke lekkernijen. Op 21 december 2019 kan je dit pakket dan bij ons komen opeten met een verse kop thee of koffie. Wanneer je er deze dag niet bij kan zijn, maar ons toch wil steunen, dan kan je nog steeds een steunkaart kopen of je pakket komen afhalen.

Waarom dit goed doel?

Autisme Limburg zorgt ervoor dat kinderen met een autismespectrumstoornis naar een speelpleinwerking kunnen gaan waar er niet per se anders wordt omgegaan met de kinderen, maar waar ze meer rekening kunnen houden met de noden van deze kinderen. Omdat ze vaker nood hebben aan een één-op-één situatie, hebben ze ook veel meer middelen nodig. Daarom dat wij onze actie willen organiseren t.v.v. Autisme Limburg zodat zij het ingezamelde geld kunnen gebruiken om nieuwe of extra materialen aan te schaffen.

AUTISME LIMBURG

De vzw Autisme Limburg is een vrijwilligersorganisatie met als doel de vrije tijd en andere vormen van ondersteuning en bijstand te stimuleren en te organiseren voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een autismespectrumstoornis.
Concreet realiseren we dit via:
- Een gespecialiseerde speelpleinwerking voor kinderen en jongeren met autisme (3-21 jaar) te Hasselt, Pelt en Maasmechelen voor 180 kinderen.
- De jeugdwerking de Spetters voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met autisme vanaf 6 jaar te Hasselt voor 170 actieve leden.
- Diverse workshops voor tieners en (jong)volwassenen met autisme
- Een Paarden- en crea-atelier te Diepenbeek

Bekijk dit goed doel