De warmste tattoo for life!

Ten voordele van Dierenbescherming Mechelen vzw

Tijdens deze dag zullen we integrale opbrengst van het plaatsen van onze tattoo's schenken aan de Dierenbescherming te Mechelen voor het welzijn van de dieren in de regio.
Klanten kunnen kiezen uit ontwerpen die op voorhand gemaakt zijn (flash) of maken op voorhand een afspraak via een bookingsmodule. Ze kunnen dit op voorhand bekijken via de facebook website.
Ook andere gastartiesten kunnen aansluiten en in onze shop komen werken als ze hun steentje willen bijdragen.
Tijdens de maand december zullen we een collectebus plaatsen in de shop om nog meer opbrengst te hebben voor de warmste week.
We zijn al toe aan onze Derde editie!
De warmste tattoo for life!

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor dit goed doel omdat het een lokaal doel is, belangrijk voor onze gemeente Sint-Katelijne-Waver.
Tevens zien we via de sociale media de ongelooflijk mooie initiatieven van de dierenbescherming en dragen we dit een warm hart toe.
Dieren hebben recht op een dierwaardig bestaan!

Dierenbescherming Mechelen vzw

De dierenbescherming Mechelen vzw tracht een tijdelijke, veilige, gezonde, stressvrije, warme thuis te bieden aan thuisloze honden en katten.
Het voert een no-kill beleid, wat wil zeggen dat euthanasie enkel wordt toegepast bij terminaal zieke dieren, dieren die lijden maar waar er geen veterinaire behandeling voor mogelijk is en agressieve dieren die een gevaar zijn voor de omgeving.

Bij de Dierenbescherming Mechelen zien we alle dieren in onze zorg even graag alsof ze onze eigen dieren zijn.

Bekijk dit goed doel