De Warmste Tafel (Gent)

Ten voordele van Voedselondersteuning Gent ( VZW VOG)

In het kader van de warmste week en ten voordele van de vzw voedselondersteuning Gent (VZW VOG) organiseren we met enkele (ex)cursisten van de CVO opleiding tot kok een avond voor het goede doel.

Op 7 december zijn jullie allemaal welkom op CVO Gent (Lange Violettestraat, nabij Sint-Anna) voor een avond van culinair genot.

We beginnen vanaf 18u met een drankje en een aperitiefhapje, vanwaar een reis door de keuken kan beginnen boordevol smaakvolle gerechtjes in tapas-stijl. Vlees, vis of vegetarisch, er is voor iedereen wat wils.

Heb je altijd al eens de hotelschool van binnen willen zien, wil je iets doen voor het goede doel of heb je eenvoudigweg nog geen avondeten voorzien die dag, kom dan zeker langs!

Meer informatie en een inschrijvingsformulier worden via deze pagina (https://www.facebook.com/events/366727350694543/) binnenkort bekend gemaakt.
https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/voedselondersteuning-gent-vzw-vog
https://cvo.gent/opleidingen/voeding/kok

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een groep cursisten en ex-cursisten van de opleiding tot kok of hulpkok. Wij zijn dus heel veel bezig met voedsel. Samen met de mensen van het CVO Gent willen we graag een actie opzetten in het kader van de warmste week, en wat kan toepasselijker zijn dan een goed doel dat er zijn missie van maakt om mensen die het moeilijk hebben eten te geven?

Voedselondersteuning Gent ( VZW VOG)

Vzw Voedselondersteuning Gent (VOG) ondersteunt initiatieven die de armoede in Gent bestrijden en doet dat door middel van hulp aan verschillende vzw's die werken rond armoede en voedselbedeling.
De voorbije 12 jaar ondersteunde het VOG deze vzw's door het financieren van onder andere: melk, pampers, warme winterjassen voor kinderen meer dan 10.000 kerstmaaltijden en meer dan 1000 maaltijdbonnen, koelkasten, diepvriezers, kookvuren, potten, pannen, tafels, stoelen, vervoer,...

Bekijk dit goed doel