De Warmste Tafel

Ten voordele van HIPPO LEIEDAL

We plaatsten in het winkelcentrum K in Kortrijk een lange tafel waar we minimum 500 mensen kunnen plaatsen. Ze kunnen die avond genieten van een lekkere kaas- en wijnavond.

Waarom dit goed doel?

De rust die een paard kan bezorgen is fenomenaal. De rust die een paard kan bezorgen aan een mindervalide persoon is gewoon magisch.

Familie van onze collega's zijn nog in therapie geweest in Leiedal!

HIPPO LEIEDAL

In Hippo Leiedal zijn de verschillende vormen van therapeutisch paardrijden mogelijk. Iedereen wordt individueel besproken. Naargelang de noden en beperkingen wordt de therapie aangepast. Het aangepast en getraind paard wordt gekozen en de hulpmiddelen waaronder lift, opstaptrap, rolbeugels, aangepaste beugels, schapenvacht, enz worden besproken.

Wat de andersvalide ruiter ervaart en belangrijk vindt staat voorop. De keuze tussen individuele sessies van een half uur of les in groepjes is vrij en zelf te bepalen.

Hippo Leiedal beschikt eveneens over een hippokoets. Dit is een speciale koets die toegankelijk is voor roelstoelgebruikers. Door omstandigheden beschikken wij niet meer over een aangepast paard die in de mogelijkheid is om deze zwarte koets te trekken.

Bekijk dit goed doel