De Warmste Tafel

Ten voordele van Blindenzorg Licht en Liefde

We plaatsten in het winkelcentrum K in Kortrijk een lange tafel waar we minimum 500 mensen kunnen plaatsen. Ze kunnen die avond genieten van een lekkere kaas- en wijnavond

Waarom dit goed doel?

Wij hebben Licht en Liefde gekozen omdat wij zelf personen kennen die blind zijn en we daardoor beseffen hoe belangrijk hulp is voor hen.

Blindenzorg Licht en Liefde

Als je blind of slechtziend bent, is Blindenzorg Licht en Liefde vzw er helemaal voor jou en je omgeving!
Licht en Liefde helpt mensen met een visuele handicap om een kwaliteitsvol leven uit te bouwen volgens hun eigen wensen. We ijveren bovendien voor een inclusieve samenleving, waar aan iedereen gedacht is – ook aan wie slecht ziet. Licht en Liefde is al actief sinds 1923. Door de jaren heen zijn we een veelzijdig netwerk geworden. Dankzij de steun van vele donateurs en vrijwilligers kunnen we slechtziende en blinde mensen helpen met het licht van onze expertise en de liefde van onze betrokkenheid. We hebben extra aandacht voor de minst bedeelden. Voor het brede publiek organiseren we inleefactiviteiten. De overheid en andere organisaties vinden in ons een veelgevraagde en trouwe partner.

Bekijk dit goed doel