De warmste t-shirt

Ten voordele van STOP DARMKANKER

Mijn papa was een man van de oneliners. Een van zijn oneliners was 'Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen.'. Deze symbolische tekst verwerkten we in onze t-shirts. We lieten t-shirts bedrukken met daarop een vliegertje. Deze verkopen we voor 20 euro.
Om alle mensen te bedanken organiseren we een slotevenement in Uzien te Deerlijk op zondag 15 december. Die dag voorzien we een foodtruck die lekkere gerechtjes/drankjes brengt en een amusante band waarbij iedereen de longen uit zijn lijf kan zingen én een betekenisvolle veiling. Voor de allerkleinsten voorzien we een springkasteel. Allen welkom & tot dan!

Waarom dit goed doel?

In februari 2019 werden wij geconfronteerd met de vreselijke ziekte 'dunnedarmkanker'. Papa (Piet Vermassen) was terminaal en had nog amper 6 maand te leven. Helaas is hij gestorven op 3 juni.
Dunnedarmkanker is een zeldzame vorm waar er nog geen aangepaste therapieën voor bestaan.
Daarom steunen wij 'Stop darmkanker'.

STOP DARMKANKER

Informatie en voorlichting zijn cruciaal in de strijd tegen darmkanker. De vzw Stop Darmkanker tracht door acties, campagnes, lezingen, etc., het brede publiek in te lichten over een ziekte waarmee 1 op 20 Vlamingen geconfronteerd wordt. Deze ziekte kan vroegtijdig worden opgespoord door een eenvoudige test van de stoelgang.
Meer acties en meer informatie moeten leiden tot :
- minder sterfte door darmkanker
- minder leed door darmkanker
- minder kosten door darmkanker

Bekijk dit goed doel

Video's