De warmste sweaters

Ten voordele van Oranjehuis

Wij (delphinity en b-elle) hebben voor het oranjehuis gekozen omdat zij een enorme steun zijn voor jongeren in probleemsituaties.

In de maatschappij van tegenwoordig is de nood zeer hoog aan een plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn, waar ze terecht kunnen als het even niet meer lukt en om hen terug zelfvertrouwen te geven.

Daarom willen wij met onze sweaters ook een statement maken, waarmee iedereen herinnert wordt dat niemand perfect is, hulp vragen geen schande is en je moet geloven in jezelf.

Waarom dit goed doel?

Vorig jaar koos de broer van mijn beste vriendin ervoor om uit het leven te stappen op jonge leeftijd. Sinsdien besef ik meer dan ooit hoe belangrijk het is om een vertrouwde plek te hebben voor jongeren waar ze terecht kunnen.

Jeugdhulp is een cruciale nood in de maatschappij van tegenwoordig. Er ligt zoveel druk op de jongeren.

Daarom willen b-elle en delphinity de handen in elkaar slaan door sweaters te ontwerpen met POWER quotes op.

Oranjehuis

Vzw Oranjehuis werkt dag aan dag met kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We gaan met hen en hun context op pad om weer hoop en perspectief te vinden in het leven. We doen dit met hart en ziel, met veel enthousiasme en een groot geloof dat het anders kan. Wie ons een bezoekje wil brengen, is welkom. Ook kinderen, jongeren en/ of gezinnen die mee willen doen in onze werking, zijn van harte welkom op de open boerderij de Heerlijkheid! Of kunnen mee op kamp of op één van de ervaringsgerichte ouder-kind weekends! Misschien tot ziens!!

Bekijk dit goed doel