De warmste sweater by Ensemble

Ten voordele van AZ Groeninge Fonds - ZIBI's Boomhut

Het is belangrijk dat kinderen die in het ziekenhuis verblijven ook de kans krijgen om buiten te spelen. Door buiten te kunnen spelen worden ze geprikkeld en gestimuleerd wat een positief effect heeft op de genezing.

Personaliseer zelf je 'warmste sweater' bij ons in de winkel (Ensemble) of kies er eentje uit ons ruim aanbod. De sweaters zijn er zowel voor kinderen, dames en heren. Per aankoop van een sweater geven wij €10 aan Zibi"s Boomhut van AZ Groeninge.

Waarom dit goed doel?

De actie die we organiseren is voor zowel volwassenen als kinderen, maar het product is vooral populair bij de kleinsten. Daarom willen we met onze actie graag een lokaal project steunen voor kinderen.

AZ Groeninge Fonds - ZIBI's Boomhut

In de groene en gezonde buitenomgeving van onze campus willen we een aantal zones voorzien waar kinderen het ziekenhuis en hun ziekte even kunnen vergeten. Met jullie steun hebben we reeds een aantal speelinstallaties voorzien.

Nu verzamelen we giften voor de oprichting van Zibi's boomhut. Een therapieruimte buiten die door de kinderpsychologen gebruikt zal worden en waar kinderen eventueel samen met hun broers, zusjes en ouders begeleid worden.

Ontdek de plannen op onze website. https://publicaties.azgroeninge.be/speeltuin/cover/

Bekijk dit goed doel