De Warmste Studentenkaart

Ten voordele van CRIG-fonds

Wanneer studenten hun studentenkaart verliezen, kunnen ze een nieuwe kaart kopen voor 10 EUR . In de maand december gaat het bedrag integraal naar de Warmste Week (enkel geldig indien de betaling cash gebeurt).

Waarom dit goed doel?

De UGent wil samen met alle UGent’ers het Cancer Research Institute Ghent of kortweg CRIG steunen tijdens de Warmste Week. CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen voor sneller en efficiënter onderzoek. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs, om kankerbehandelingen te verbeteren en zo de levensverwachtingen te vergroten.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel