De Warmste Strandwandeling

Ten voordele van Boven De Wolken

Wandel je warm met onze 2e editie van de warmste sterrenwandeling.
Met onze actie willen we sterrenouders de mogelijkheid bieden om een dag samen met familie en vrienden te gaan wandelen waarbij (onze) sterrenkindjes centraal staan. Tegelijk steunen we de mooie organisatie Boven De Wolken.
Boven De Wolken zet zich élke dag in om ondanks het immense verdriet mooie herinneringen te creëren van onze sterrenkindjes.
Misschien ken je hen wel.
Of je wandelt gewoon graag in een mooie streek?
Dan nodigen we jou uit om je wandelschoenen aan te trekken en een steentje bij te dragen voor het goede doel.
Wandel tussen1 oktober en 15 december 2019 samen met familie, vrienden, collega’s, buren,… en laat je als wandelaar sponsoren.
Waar en wanneer je vertrekt, welke route je neemt, dat kies je
Wij bieden vrijblijvend de mogelijkheid aan om een leuke T-shirt aan te kopen met daarop de naam van het sterrenkindje.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn in 2017 ons dochtertje na een zwangerschap van 6 maanden verloren. Boven de Wolken is foto's komen maken. Een van de weinige herinneringen aan onze dochter die voor ons van onschatbare waarde zijn.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel