de warmste straat

Ten voordele van VOEDSELHULP OVERIJSE vzw

ik maak uitnodigingen voor de mensen uit mijn straat en die mogen ook vrienden en familie mee brengen. Want op 20/12/2019 mogen ze op onze oprit cakejes, warme chocomelk en cava ( voor de volwassenen) komen eten/drinken. En dat geld gaat dan naar voedselhulp in Overijse. En zo leer ik ook de mensen uit mijn straat wat beter kennen. Mijn papa gaat de vuurkorf aan steken ik hoop dat het een warme avond wordt.

Waarom dit goed doel?

Omdat ik het goed vind dat mensen uit mijn omgeving die het moeilijk hebben hulp krijgen en daarom doe ik een actie. we verkopen cakejes en warme chocomelk in onze straat en de mensen die komen kunnen dat dan kopen maar zelf ook voedsel kleren enz. mee nemen.

VOEDSELHULP OVERIJSE vzw

Ons doel is de verdoken armoede op te sporen en behoeftige personen levensnoodzakelijke goederen, immateriële en materiële hulp te verschaffen en dit in eigen streek. Wij helpen mensen uit Overijse, Hoeilaart, Huldenberg en Tervuren. Deze mensen krijgen bij ons gratis, voedsel, kleding, schoenen, beddengoed, keukengerei, babybenodigdheden, kleine gebruikstoestellen, speelgoed, diereneten, schoolbenodigdheden enz... .Alle vrijwilligers werken gratis. Wij werken nauw samen met de vier OCMW's en het CAW Halle-Vilvoorde door middel van afsprakennota's. In 2015 hebben wij aan 947 mensen 33.000 kg voedsel en 8.000 kg kleding gegeven.

Bekijk dit goed doel