De warmste sterrentjes

Ten voordele van Boven De Wolken

Ik knutsel Origami sterren voor het goed doel "Boven de wolken" in herdenking aan alle sterrenkindjes. Ik heb zelf een sterrenkindje (Lore) en heb dankzij deze organisatie mooie herinneringen waarvoor ik heel dankbaar ben. De sterren zijn in verschillende kleuren en designs en in 2 maten verkrijgbaar.

Waarom dit goed doel?

Ik heb dit goed doel gekozen omdat ik zelf een sterrenkindje heb en heel dankbaar ben dat wij via deze organisatie mooie herinneringen van ons met ons dochtertje hebben en deze heel erg kunnen koesteren.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel