De Warmste Stege Soep

Ten voordele van VZW DE STEGE MINI-BELEEFBOERDERIJ

De Stege wil een speelpleintje aanleggen voor kinderen met een beperking en ook voor rolstoelpatiënten. Verder willen wij ook kinderen met autisme steunen, mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Hierbij kunnen kinderen en volwassenen een deugddoende asinotherapie volgen met Trees de Poitou-ezel. Ook psychiatrische patiënten kunnen hier een zinvolle dagbesteding volgen. Verder is er plaats voor feestjes voor kinderen ook met een beperking.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor dit doel omdat dit een fantastisch initiatief is. De stichter is niet alleen gepassioneerd bezig met mensen maar ook haar dieren krijgen een voorkeursbehandeling. Ook kinderen met een beperking en Autisme kunnen hier terecht.

VZW DE STEGE MINI-BELEEFBOERDERIJ

Wij bieden met onze zorgboerderij een dagbesteding aan voor jongvolwassenen en volwassen met psychische problemen. Ook jongeren die niet meer terecht kunnen in een of andere onderwijsvorm kunnen hier overdag naartoe komen. We bieden een vaste structuur aan tussen de dieren in een kleinschalige, huiselijke sfeer
Daarnaast geven wij ook ezeltherapie voor kinderen, jongeren en volwassenen met beperkingen of problemen.
Kortom: wij proberen voor een doelgroep die nu meestal uit de boot valt in de reguliere zorg een ander "groene zorg initiatief" aan te bieden.

Bekijk dit goed doel