De warmste stadswandeling

Ten voordele van School zonder Racisme

Om het goede werk van mijn dochter voor 'School zonder racisme' te steunen gids ik gratis 8 rondleidingen. Op zaterdag 14 en 21 december starten er om 10u30 en 13u30 wandelingen in de Marollen. Afspraak Centraal Station Brussel.
Op zondag 15 en 22 december starten er om 10u30 en 13u30 stadswandelingen in Aalst. Afspraak Toerismekantoor, Hopmarkt te Aalst.
Elke deelnemer geeft een bijdrage van € 10,- dewelke volledig naar 'School zonder racisme' gaat. Wandel je mee ? Stuur dan een mailtje naar Peggyvs@telenet.be

Waarom dit goed doel?

De vzw houdt zich bezig met het organiseren van workshops in scholen om zowel leerlingen en leerkrachten te steunen in het leren samenleven in diversiteit. Niet evident in deze tijd. Mijn dochter Katrien werkt er als educatief medewerker en ik heb enorm veel bewondering voor wat zij en haar collega's doen.

School zonder Racisme

Jongeren groeien op in een bijzondere wereld. Grote uitdagingen komen op hen af: klimaatopwarming, migratie, oorlog, racisme en ongelijkheid.
Om deze uitdagingen aan te kunnen, hebben we echte wereldburgers nodig.

School zonder Racisme vormt jongeren tot wereldburger, met een open vizier.
Dankzij SzR staan jongeren mondig en weerbaar in de wereld, en gaan ze positief om met diversiteit.

Wij maken het verschil met workshops en schoolbegeleidingen.
Hierbij geven we jongeren zelf een stem.
Jaarlijks zetten wij zo meer dan 14.000 jongeren op weg.

Samen met jou en heel Vlaanderen willen we vechten voor een warme, rechtvaardige wereld waar iedereen zich thuis voelt, en eerlijke kansen krijgt.

Bekijk dit goed doel