De Warmste Speurtocht

Ten voordele van Mucovereniging

Op zaterdag 21 december 2019 kan je samen met het hele gezin op speurtocht naar de verdwenen vlammetjes. Die verschuilen zich op verschillende plaatsen doorheen het Benelux- en Kennedypark. Honger of dorst gekregen van al dat zoeken? Dan kan je onderweg genieten van een deugddoend hapje en drankje!

Vertrekken doen we aan kantoor Vandelanotte in Kortrijk. Vergeet je zeker niet warm aan te kleden! Het eindpunt van de zoektocht is de Warmste Kerstmarkt aan het Barco-gebouw. Daar kan je achteraf nog een last-minute kerstcadeautje scoren, een bezoekje brengen aan de Barco One Campus of gezellig nagenieten met een drankje in de hand.

Kom met ons mee de verdwenen vlammetjes zoeken en laat zo het warmste vuur weer branden! Kaartjes kosten 5 euro en kan je bestellen via www.vandelanotte.be/warmsteweek! Tot binnenkort!

Waarom dit goed doel?

Zo’n 5 jaar geleden namen we samen met vrienden en familie afscheid van collega Bart Cappelle. Bart leed aan muco. Maar Bart, dat was vooral een optimist in hart en nieren. Iemand waar je altijd bij terecht kon, die altijd wel een snoepke liggen had en die er altijd voor zijn familie, vrienden en collega’s was. Bart, dat was iemand die je graag in je buurt had, iemand met een lach op z’n gezicht, ook wanneer het leven even niet echt mee zat. Barts foto, die hangt bij ons nog altijd aan de muur. Met een grote glimlach, precies zoals we hem altijd hebben gekend. Om die glimlach verder te zetten, gaat de opbrengst van onze acties dit jaar naar de Mucovereniging.

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel

Video's