De warmste Spelletjesdag!

Ten voordele van Speel-o-theek De Schatkast vzw

Kom vanaf 10u. naar de speel-o-theek en kies een spel. Betaal 2 euro (per spel) en geef je identiteitskaart als waarborg. We kiezen samen een vrije speltafel en je kan er aan beginnen. Alleen spelen of in gezelschap, het kan allemaal! Helemaal uitgespeeld? Dan breng je het spel terug. We kijken na of het volledig is en je krijgt je identiteitskaart terug.
Om 14u30 verwachten we alle spellen terug. Wil je het spel ook ontlenen om thuis verder te spelen? Dat kan tussen 14u30 en 15u. als je lid bent of lid wordt van de speel-o-theek (8 euro per gezin per jaar).

Helemaal overtuigd? Dan kan je vooraf via mail laten weten met hoeveel je komt en om hoe laat. Dan houden we een speeltafel vrij voor je gezelschap. We hebben spellen, speelgoed en puzzels voor alle leeftijden. (Ticket to ride, De Kolonisten van Catan, Karuba, Smart Games, Pictionary, Patchwork, Codenames, Carcassonne, Wie is De Mol, Vertellis, Regenwormen, Qwirkle, Muse, …)
Meer info: de.schatkast@outlook.com.

Waarom dit goed doel?

Ik vind het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot ontwikkelingsstimulerend materiaal en advies. Ook het off-line samenzijn en gezellig een spel spelen met vrienden of familie kan een extra stimulans gebruiken.

Speel-o-theek De Schatkast vzw

Speel-o-theek De Schatkast biedt spelletjes aan voor 0 tot 99 jaar. Ons aanbod bevat speelgoed en gezelschapsspellen, puzzels, verteltassen, informatieve spellen en enkele stuks buitenspeelgoed. Je kan dit alles ontlenen voor 8 euro lidgeld per jaar en 50 cent per stuk voor 4 weken. De speel-o-theek is gezellig en laagdrempelig opgevat. We staan klaar met tips rond spelen, gezinsgerichte ontwikkelingsstimulering, preventieve opvoedingsondersteuning en proberen zo ook te doen aan kansarmoedebestrijding. Extra waarden die we nastreven zijn: consuminderen, duurzaamheid, gemeenschapsbevordering, actieve toeleiding, ontmoetingsplaats ongeorganiseerde jeugd (toekomstdroom).
Wij hebben uw steun nodig! U kan mee laten zien dat privé-initiatieven een kans op slagen verdienen en een verschil kunnen maken voor het leven en de kansen van heel wat inwoners van de streek!
de.schatkast@outlook.com
website : Speelotheekdeschatkast.wordpress.com

Bekijk dit goed doel