De warmste spaghettiavond

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Enkele vrijwilligers van Jomba nemen het initiatief om een evenement te organiseren in het kader van de warmste week. We kozen ervoor om een spaghettiavond te organiseren waarbij gezelligheid centraal staat. De mensen die inschrijven worden verwend met spaghetti bolognaise of een vegetarische variant à volonté. Verder kunnen ze genieten van een ijsje of tiramisu als dessert. Om de sfeer nog verder te optimaliseren worden er ook gezelschapsspelletjes verhuurd. De kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel. We hopen op een sfeervolle avond met veel opbrengst voor het kinderkankerfonds.

Waarom dit goed doel?

Twee van de mede-organisatoren kregen in hun dichte omgeving te maken met kanker bij kinderen. Helaas hebben zij hun familielid en vriendin moeten afgeven. We willen het kinderkankerfonds steunen zodat hopelijk meer kinderen kunnen genezen van de ziekte.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel