De Warmste spaghetti voor De Toren

Ten voordele van VRIENDEN VAN DE TOREN

Vrijwilligers van De Toren serveren spaghetti ( Bolognaise en vegetarisch ) op zaterdag 26 oktober 2019 ‘s middags ( van 12u tot 14u ) of ’s avonds ( van 17u tot 19u).
Inschrijven kan tot 23 oktober door €12/volw en €8/kind ( -12j) over te maken op het rekeningnummer van vzw Vrienden van De Toren BE31 7350 4988 4155 met vermelding van aantal volwassenen en kinderen, middag of avond.
We verwachten jullie in ons pop-up restaurant (Ingang via Lokkaardstraat,10 Antwerpen)
Wij maken voor familie, vrienden, supporters en sympathisanten met veel Torenliefde de warmste spaghetti. We verwachten jullie met heel veel goesting! Tot dan!

Waarom dit goed doel?

Wij hebben zelf mogen ondervinden dat Dagcentrum De Toren een unieke warme plek is waar met veel respect en liefde omgegaan wordt met jonge mensen met dementie. De bezoekers krijgen de kans de dingen die ze nog kunnen voluit te doen, ook al vraagt dit veel extra’s van het team. Ook de mantelzorgers en familie krijgen er een luisterend oor en steun. Via deze actie kunnen mensen kennismaken met de dagzorg en kan de vzw een financiële bijdrage leveren aan de werking van De Toren. En dat willen wij voluit steunen!

VRIENDEN VAN DE TOREN

Onze vzw heeft tot doel de ondersteuning van jonge mensen met dementie mogelijk te maken, aan te moedigen en te promoten. We nemen initiatieven en organiseren diverse activiteiten.

Bekijk dit goed doel