De warmste spaghetti sPichal

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op zaterdag 26 oktober verwennen de Pichallekes jou met de warmste en lekkerste spaghetti die je ooit hebt gegeten. Je kan kiezen tussen vegetarische spaghetti of spaghetti met kippengehakt en behalve porties aan 12 euro zijn er ook kleine porties aan 6 euro.

Behalve ‘sPichale’ spaghetti zijn er ook heerlijke dranken, fantastische tombolaprijzen en dessertjes om de vingers van af te likken. En een persoonlijk lied gezongen door de hele familie, geschreven door muzikant-producer Ken Pichal.

Waarom dit goed doel?

Zoals heel wat families hebben we prachtige tantes en nonkels, broers en zussen, mama’s en papa’s, echtgenoten en echtgenotes,… verloren aan kanker. We blijven aan hen denken en steken nu met de familie de handen uit de mouwen ten voordele van de Warmste week en Kom op tegen kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel