De warmste sokken tvv Dominiek Savio

Ten voordele van Dominiek Savio vzw

Mij tweelingzus en ik zijn aan de slag gegaan met deze warmste sokken te ontwerpen en graag zouden we die verkopen ten voordele van vzw Dominiek Savio. Dominiek Savio is een veelzijdig vzw die ondersteuning biedt aan zowel kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking op verschillende manieren. De sokken zijn verkrijgbaar bij mijn zus (Helena Libbrecht) of bij mij (Tessa Libbrecht) via onze Facebook pagina voor slechts 10 euro per paar. Gooi dus maar jullie gatensokken de vuilnisbak in en steun deze warmste vzw met onze warmste sokken!

Waarom dit goed doel?

Afgelopen zomer ben ik mee geweest op kamp met kindjes van 6 tot 12 jaar met een beperking in Dominiek Savio. Het was een fantastische week met prachtige herinneringen. Daarom hebben mijn zus en ik ervoor gekozen om met onze actie deze warme vzw te steunen met onze warmste sokken.

Dominiek Savio vzw

Bij Dominiek Savio leven, leren en wonen volwassenen, jongeren en kinderen met een (neuro-)motorische beperking of met een niet- aangeboren hersenletsel (NAH). Wij ondersteunen meer dan 1000 mensen met een beperking in wonen, onderwijs, zorg & therapie en dagbesteding.

Help jij mee om extra kansen te creƫren ?
www.zorg.dominiek-savio.be

Bekijk dit goed doel