De Warmste Sokken

Ten voordele van VZW DE STEGE MINI-BELEEFBOERDERIJ

Voor de inzet van het kerstverlof organiseren we met de firma een toffe samenkomst met een aanbod van worstenbroodjes, jenever en glühwein. Met onze nieuwbouw in de Pitantiestraat (Devagro) moet iedereen hun werkschoenen afdoen om naar boven te komen (wegens veel aarde/vuiligheid overal). Met dit in gedachten kwamen we op het idee om mooie en toffe werksokken te maken en die heel voordelig te verkopen aan ons personeel. De opbrengst van de sokkenverkoop en het eten en drinken gaat volledig naar het gekozen goede doel.

Waarom dit goed doel?

De Stege ligt nauw aan ons hart en dan ook nog eens dicht bij onze firma. Een plaats waar mensen en kinderen terecht kunnen die psychische problemen hebben of elders niet terecht kunnen voor dagelijkse zorg en structuur, is een plaats die iedereen verdiend te hebben. Nathalie leidt dit allemaal in goeie banen en zorgt ervoor dat iedereen die naar De Stege gaat, er verwelkomt wordt. Daarom kiezen wij voor dit goed doel.

VZW DE STEGE MINI-BELEEFBOERDERIJ

Wij bieden met onze zorgboerderij een dagbesteding aan voor jongvolwassenen en volwassen met psychische problemen. Ook jongeren die niet meer terecht kunnen in een of andere onderwijsvorm kunnen hier overdag naartoe komen. We bieden een vaste structuur aan tussen de dieren in een kleinschalige, huiselijke sfeer
Daarnaast geven wij ook ezeltherapie voor kinderen, jongeren en volwassenen met beperkingen of problemen.
Kortom: wij proberen voor een doelgroep die nu meestal uit de boot valt in de reguliere zorg een ander "groene zorg initiatief" aan te bieden.

Bekijk dit goed doel