De Warmste Soirée in AB

Ten voordele van WSM

Op zondag 22 december organiseert Canvas voor de Warmste Week een warme, muzikale avond, samen met de makers van de docureeks ‘Paradise City’.

Triggerfinger-drummer Mario Goossens verzamelt grote namen uit de Belgische muziekwereld op het podium van AB om samen muziek te maken.
Niemand minder dan Arno, Coely, Frank Vander linden, Geike, Ruben Block, Jasper Steverlinck en Stijn Meuris geven het beste van zichzelf voor het goede doel.

De opbrengst gaat naar de campagne #cleanekleren van WSM, voor betere arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie.

Waarom dit goed doel?

xxx

WSM

Wereldwijd kunnen drie op de vier mensen niet waardig leven van hun harde werk. Nog meer mensen moeten zich zien te redden als ze ziek, werkloos of oud zijn. Nochtans zijn waardig werk en sociale bescherming geen privileges, het zijn mensenrechten. Bovendien zijn ze de beste garantie tegen armoede en uitsluiting.
WSM, het vroegere Wereldsolidariteit, wil waardig werk en sociale bescherming.
Voor kledingarbeidsters in Bangladesh.
Voor mijnwerkers in Togo.
Voor straatkinderen in Bolivia.
Voor huisarbeidsters in India.
Voor Nepalese migrantenarbeiders in Qatar.
Voor... iedereen! Overal ter wereld.
Daarom ondersteunen wij 86 organisaties in 23 landen: vakbonden, mutualiteiten, vrouwen- en jongerenorganisaties. Zij maken werk van betaalbare gezondheidszorg en leefbare pensioenen, ze vechten voor arbeidsrechten en organiseren vormingen en opleidingen, zodat iedereen, overal, een waardig leven kan leiden. En jouw steun maakt dat mogelijk!

Bekijk dit goed doel