De Warmste Soep

Ten voordele van Zonnebloem vzw

Een zestal weken lang zullen wij elk weekend overheerlijke, huisgemaakte soep maken en verkopen. Hierbij gebruiken we de groenten die op dit moment in het seizoen zijn (denk aan pompoen, prei, selder…). Ons doel is om zo veel mogelijk mensen warm te maken met lekkere soep die boordevol vitamientjes zit. Alle opbrengst gaat naar Zonnebloem vzw, een organisatie in Heule die kinderen en jongeren met een beperking opvangt, begeleidt en ondersteunt.

Waarom dit goed doel?

Wij kozen voor Zonnebloem vzw omdat deze organisatie zich met hart en ziel inzet voor kinderen en jongeren met een beperking. Naast dagopvang bieden ze ook verblijf, begeleiding, behandeling enzoverder aan. In dit alles staat het kind centraal en wordt er gezorgd voor een optimale ondersteuning in samenwerking met de ouders. De professionele medewerkers en vrijwilligers van Zonnebloem staan iedere dag van het jaar klaar met ongebreideld enthousiasme. Wij hebben specifiek voor deze organisatie gekozen omdat zij dichtbij (in Heule, Kortrijk) fantastisch werk leveren, dat vast en zeker eens in de spotlights mag worden geplaatst.

Zonnebloem vzw

Zonnebloem vzw is een multifunctioneel centrum (MFC) voor kinderen en jongeren met een (meervoudige) beperking in Heule (Kortrijk).

Er is een dagcentrum met professionele medewerkers, alle dagen van het jaar geopend (voor ongeveer 70 kinderen).
Er is ook een verblijfsmogelijkheid voor 18 kinderen.
De ontwikkeling van een kind met een beperking wordt gestimuleerd door een positieve sfeer en een uitdagende leef en woonomgeving.

Uw financiële steun komt het aanbod en de zorg voor alle kinderen en jongeren met een beperking ten goede.

Ons motto: samen / op weg / groeien

Meer informatie vindt u op:

www.zonnebloemvzw.be
FACEBOOK: MFC Zonnebloem

Bekijk dit goed doel