De Warmste Soep

Ten voordele van Belgische Federatie van Voedselbanken voor de strijd tegen honger en voedselverspilling en voor sociale (re)ïntegratie in eigen land

De temperaturen aan tafel gaan de hoogte in met de Warmste Soep.
Alle opbrengsten de geroosterde tomaat-paprikasoep op het weekmenu van 7 tot 13 december gaan naar de Belgische Federatie van Voedselbanken.

Overgebleven HelloFresh-boxen worden sowieso aan de BFVB geschonken. Maar met onze Warmste Week iniatieven in december willen we ook financieel de Belgische voedselbanken ondersteunen in het voeden van solidariteit.

Waarom dit goed doel?

Voedselverspilling tegengaan is een belangrijke belofte van HelloFresh, onze overgebleven maaltijdboxen worden op dit moment al automatisch aan het BFVB geschonken. Maar in december doen we een extra effort om ook op financieel vlak het BFVB te helpen solidariteit te voeden.

Belgische Federatie van Voedselbanken voor de strijd tegen honger en voedselverspilling en voor sociale (re)ïntegratie in eigen land

ONZE BANK BELEGT LIEVER BOTERHAMMEN VOOR EEN ANDER #SOCIALBANK

In 2018 werd 15.351 ton levensmiddelen ingezameld en werd een nutritionele evenwichtige voeding kosteloos aangeboden via 623 lokale aangesloten verenigingen aan 159.081 behoeftigen dankzij meer dan 300 onbezoldigde vrijwilligers. Een steeds stijgende tendens ! Personen met klein pensioen, werklozen en eenoudergezinnen hebben het zeer moeilijk. Bij jongeren wordt de kans maar steeds groter om in armoede te belanden. 1 pers. op 7 en 1 kind op 5 bevinden zich in deze situatie. Onze bedrijfskosten zijn zwaar, uw steun is waardevol.
SAMEN SOLIDARITEIT VOEDEN

Bekijk dit goed doel