De warmste soep

Ten voordele van Vondels vzw

Dagcentrum Het Minnehuis gaat de uitdaging aan om een culturele uitwisseling met Zuid Afrika te organiseren voor volwassenen met een beperking. Dit biedt voor onze cliënten een unieke kans om hun leefwereld te verruimen. We willen met andere lokale en sociale projecten kennis en ervaring uitwisselen.
Hiervoor maken en verkopen wij verse soep.

Waarom dit goed doel?

Afdeling Het Minnehuis gaat de uitdaging aan om een culturele uitwisseling met Zuid Afrika te organiseren voor volwassenen met een beperking. Dit biedt voor onze cliënten een unieke kans om hun leefwereld te verruimen. We willen met andere lokale en sociale projecten kennis en ervaring uitwisselen.


Onze organisatie haalt de inkomsten voornamelijk uit subsidies. Voor dit uniek project zijn er geen middelen vanuit de organisatie beschikbaar. Doordat onze cliënten doorgaans geen ruim budget hebben en we iedereen de kans willen geven om mee te gaan, ondernemen we zelf enkele acties om het financieel haalbaar te maken. Alle cliënten liggen mij nauw aan het hart waardoor het heel jammer zou zijn mochten er mensen uit de boot vallen omwille van een tekort aan budget.

Vondels vzw

Vondels vzw heeft een eigentijds en creatief aanbod op vlak van wonen, werken en vrije tijd voor volwassenen met een mentale beperking. We gaan graag, samen met jou en jouw vragen, op zoek naar ondersteuning op maat.

Bekijk dit goed doel