De Warmste Snoodaards

Ten voordele van Tumult

In de namiddag vertonen we enkele wansmakelijke B-horror-films, zorgvuldig geslecteerd door Stef Lernous (Stadsartiest Mechelen 2017-2019 en artistiek leider van Abattoir Fermé). Iedereen met een voorliefde voor dit soort films is van harte welkom om mee te komen genieten. Daarna kan je tot aan sluitingstijd genieten van een gezellige café-avond. Last but not least: doorlopend spelen we Bingo om extra geld in het laatje te brengen voor ons goed doel.

Waarom dit goed doel?

Wij van supportersclub de snoodaards zouden het fijn vinden mocht iedereen gelijkwaardige kansen krijgen. Jammer genoeg is dat niet het geval daarom staan wij achter instanties die zich hier voor inzetten.
Onze samenwering met een Mechels jeugdhuis heeft onze keuze voor Tumult ook versterkt. Wij vinden het belangrijk dat er niemand buiten zijn/haar wil langs de kant moet blijven staan en wij denken dat we met de keuze voor dit goede doel kunnen reken op het enthousiasme van onze achterban om een bijdrage te leveren voor de warmste week.

Tumult

De vrijwilligers en beroepskrachten van jeugdorganisatie Tumult organiseren toffe activiteiten met aandacht voor kinderen en jongeren met een vluchtelingenachtergrond en kinderen en jongeren die in armoede leven.

Wij vertrekken vanuit wat ons bindt, eerder dan waar we in verschillen. Op onze animatorcursussen en kampen maakt het niet uit of je uit Zwevezele, Berchem, Afghanistan of Mali of komt: jongeren willen gewoon plezier maken.

Omgaan met verschillen en verbinding maken om sterker samen te leven, vormen de kern van onze organisatie. #talentvoorsamenleven

Meer info vind je op www.tumult.be

Vind ons leuk:
facebook.com/tumultvzw
instagram.com/tumult_vzw

Bekijk dit goed doel