De warmste snoepzak

Ten voordele van NASCI vzw

We gaan een dag vrijmaken om snoep te verkopen. Dit allemaal voor het goede doel Nasci Vzw, ze helpen vooral alleenstaande moeders die weinig tot geen inkomen hebben. We vinden dat hier te weinig aandacht wordt aanbesteed en willen dit veranderen. Daarvoor hopen we zo veel mogelijk geld in te zamelen. Dit doen we door snoepzakken te verkopen.
Ook jij kan helpen, door een snoepzak te kopen. 1 snoepzak bedraagt €2.50. Al het ingezamelde geld zal naar Nasci VZW gaan, help jij mee?

Waarom dit goed doel?

We hebben voor dit doel gekozen omdat er te weinig aandacht aan besteedt wordt. Wij willen graag daar een verandering aan brengen, help je mee?

NASCI vzw

NASCI vzw biedt concrete hulp aan noodlijdende kansarme moeders met kinderen die helemaal geen of slechts een minimaal inkomen hebben. We reiken alleen- en aanstaande moeders en gezinnen, die zich in een precaire situatie bevinden, de tools aan om uit de armoede en het sociaal isolement te breken.
In Brussel leeft 1 kind op 4 in armoede en daarom is alle hulp om kinderarmoede en sociale uitsluiting te bestrijden meer dan welkom. NASCI is letterlijk en figuurlijk de laatste reddingsboei voor moeders die nergens anders voor hulp in het reguliere circuit terecht kunnen. Het welzijn van kinderen is onze primaire doelstelling.

Bekijk dit goed doel