De warmste snoepjesverkoop

Ten voordele van KONINKLIJKE VERENIGING KINDERGELUK

Samen met onze begeleiders en kinderen van het speelplein Zeppelin, verkopen wij deur aan deur snoepzakjes. De snoepjesverkoop gaat door op 31 oktober, daarnaast kan er nog steeds snoepzakjes gekocht worden in onze opvang te Roosdaal. één snoepzakje kost 3 euro.

De opbrengst geven wij aan Koninklijke Vereniging Kindergeluk. Zo dragen wij ook een steentje bij aan de warmste week. Want geef toe, elk kind verdient toch geluk?

Waarom dit goed doel?

Wij, speelplein Zeppelin kiezen voor dit goede doel omdat er aandacht wordt besteed aan verschillende factoren die invloed hebben op kinderen, maar vooral de factoren die het geluk van kinderen beperken. Geluk is een woord die verschillende betekenissen heeft bij ieder kind.

KONINKLIJKE VERENIGING KINDERGELUK

Kindergeluk wil kinderen die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij nieuwe kansen geven of alvast ‘een beetje’ geluk brengen. Onze aandacht gaat vooral uit naar kinderen en jongeren die kampen met problemen of beperkingen omwille van sociale omstandigheden – vaak gelinkt aan armoede - gezondheids- en/of leerproblemen
meer info op www.kindergeluk.be

Bekijk dit goed doel