De warmste sneukelwandeling

Ten voordele van vzw O2 (De Witte Berken - De Wijzer)

De wandeling gaat door in Wervik. Ze starten in mijn kapsalon en eindigen in het cafe van mijn broer. Ze ontvangen een enveloppe met een code. Als ze deze code juist hebben opgelost weten ze de weg naar het eerste stoppunt. Daar krijgen ze iets te drinken en eten en moeten ze de volgende code oplossen om aan de volgende stopplaats te raken. Aan elk standje staan leden van de Chiro en KSA van Wervik/Geluwe. Na 5,2 km komen ze aan in het cafe waar ze zicht terug kunnen opwarmen. Er komt ook een ambiance orkest die de oren en harten opwarmt.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn broer en zus die een groot hart hebben voor de jeugd en verenigingsleven in Wervik/Geluwe. Beide waren we jaren actief in de Chiro en KSA en hebben veel te maken gehad van jongeren. Ook jongeren die het thuis wat moeilijker hebben of die bij ons in de groep zaten die een thuis hebben gevonden in VZW O2.
Daarom steunen wij graag deze vzw omdat we er vaak mee in contact zijn gekomen als kind en in het uitgaansleven. Omdat we zelf van wervik zijn steunen we dan ook graag een vzw die in onze stad zijn wortels heeft. Net zoals wij.

vzw O2 (De Witte Berken - De Wijzer)

Vzw O2 is een vzw binnen de Bijzondere Jeugdzorg die hulpverlening biedt aan kinderen, jongeren en hun context die zich in een leefsituatie bevinden die door henzelf of anderen als verontrustend ervaren wordt. We streven steeds naar een positieve verandering zodat basisrechten gegarandeerd en ontplooiingskansen gecreëerd worden. De vzw overkoepelt twee voorzieningen: organisatie De Witte Berken en OOOC Centrum De Wijzer. Er verblijven 40 kinderen tussen 0 en 20 jaar in vzw O2.

Bekijk dit goed doel