de warmste skwinkels

Ten voordele van WIJZERSTERK vzw

De actie is een initatief van skwinkel en de deelnemende skwinkeliers (handelaars in Sint-Katelijne-Waver).

Verkoop van deurmatten aan consumenten, handelaars en bedrijven via onze webshop (www.skwinkel.be) ten voordele van VZW Wijzerwerk.

Waarom dit goed doel?

Omdat het een lokaal doel betreft waar wij als initiatiefnemers van de actie nauw mee verbonden zijn. Het doel van Wijzersterk is het aanbieden van zinvolle, aangepaste, kwaliteitsvolle en financieel haalbare dagbesteding aan personen met een beperking en dat willen wij ten volle ondersteunen.

WIJZERSTERK vzw

Dagbestedingsproject voor personen met een beperking te Onze Lieve Vrouw Waver. WIJ, samen met onze woon-, werk en leefomgeving bouwen aan een WIJZERE en STERKERE toekomst. Na jarenlange expertise vanuit de G-sportwerking in Onze-Lieve-Vrouw Waver, ervaren we dat dit het best te realiseren is in een aangepaste en inclusieve samenleving.
Een vertrouwde en veilige omgeving wordt ons aangeboden door KSK Wavria. Wijzersterk tracht een toekomst uit te bouwen, te midden van een dorpsgemeenschap en waar we ook een bijdrage kunnen leveren. Wijzersterk biedt zinvolle, aangepaste, kwaliteitsvolle en financieel haalbare dagbesteding aan, aan personen met een beperking.

www.facebook.com/vzwwijzersterk

Bekijk dit goed doel