De Warmste Skater

Ten voordele van DDSoft vzw

In samenwerking met Studio Brussel en Hangar K mogen wij jullie trots voorstellen aan "Het Warmste Skater Event". Dit event vindt plaats in de gebouwen van Hangar K, dit is op het domein van de warmste week zelf! Wil jij dus jouw steentje bijdragen op de locatie van de warmste week zelf? DAN IS DIT JOUW KANS!

Uren:
18 december van 12u tot 18u
19 december van 12u tot 18u

Waarom dit goed doel?

In samenwerking met de volledige opzet met alle bedrijven werkende vanuit Hangar K, hebben wij gekozen voor DDSoft om aandacht te geven aan mensen met een beperking.

DDSoft vzw

Wij geloven dat door het gebruik van extra toegankelijk gemaakte apps, personen met een beperking meer informatie over hun eigen leven kunnen hebben, en daardoor gelukkiger zullen zijn. Als gevolg hiervan maakt DDSoft vzw zelf apps, beheert data en verzorgt vormingen voor mensen met een beperking en mensen met psychische problemen.
Daarnaast verzorgt DDSoft internationale vormingen en lezingen in het voordeel van quality of life van mensen met een beperking. Bijvoorbeeld door andere software ontwikkelaars te leren omgaan met collega's met autisme of om zelf toegankelijke apps te maken.

Bekijk dit goed doel