De warmste Sinterklaas

Ten voordele van CRIG-fonds

Bestel uw Sinterklaas zakje bij cristina.pintucci@ugent.be.

Om een warme gift van Sinterklaas te geven, kunt u het CRIG steunen door een CRIG-Sinterklaas-tasje gevuld met chocolade, koekjes en snoepjes te kopen.
De zakjes bevatten een chocoladefiguur, speculoos, schuimpjes, nicnacs en guimauves en een gezonde mandarijn. 1 zakje kost 5 euro.
Geïnteresseerd in een grotere tas (meer ecologisch) voor uw team? Dan kunnen we u een CRIG tas bezorgen met alle hierboven genoemde snoepjes voor 12 personen, voor € 50.
Bestel tassen voor uw groep, kinderen en uzelf. U kunt ze op 5 december tot 16u komen ophalen bij Universiteit Gent, Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen (Coupure Links 653 - Blok A 2e verdiep lokaal 032 BIOMARKED), of aan de faculteit farmaceutische wetenschappen (Ottergemsesteenweg 460)

Waarom dit goed doel?

De CRIG helpt bij het bevorderen van kankeronderzoek en patiëntenzorg. Onderzoek in een vroeg stadium is van fundamenteel belang om onderzoek in de juiste richting te sturen en ervoor te zorgen dat patiënten op het juiste moment met de juiste therapie worden behandeld.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel