De warmste shiatsu !

Ten voordele van Burn-Out.vlaanderen

Graag wil ik mensen een heerlijk ontspannende shiatsumassage - vorm van acupressuur - schenken voor een vrijwillige bijdrage. Dit is een massage die gebaseerd is op traditionele Chinese geneeskunde. De massage wordt aangekleed gegeven en wordt uitgevoerd op een matras (= futon) op de grond. Je kan me vinden op fb, bij Anja Van Damme en verder doorklikken naar L'Equilibre. Een afspraak maken kan via anja.vandamme@hotmail.com. Je kan me vinden regio Noorderkempen.

Waarom dit goed doel?

Het spreekt me enorm aan dat Vzw Burn-Out regelmatig acties organiseert die mensen met burn-out uit hun isolement haalt. Via deze vzw beschikken mensen met een burn-out over een forum waarin ze hun ervaringen kunnen delen met lotgenoten. Vzw Burn-Out Vlaanderen lokt deze mensen letterlijk en figuurlijk uit hun kot, zodat ze via deze weg gestimuleerd worden om de draad terug op te pikken. Met mijn actie wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de financiële noden van deze doelgroep.

Burn-Out.vlaanderen

Vzw Burn-Out.vlaanderen zet zich in voor het meer bespreekbaar maken van burn-out in de maatschappij. De vzw informeert en sensibiliseert rond burn-out problematiek en inspireert mensen belangeloos via online en offline ontmoetingen richting een duurzaam herstel uit burn-out. Wij zoeken financiële steun om mensen in financiële moeilijkheden een erkend en professioneel burn-out coachingstraject aan te bieden en te laten deelnemen aan diverse activiteiten die bevorderlijk zijn voor herstel.

Bekijk dit goed doel