De warmste scouts

Ten voordele van Kinderkankerfonds

.

Waarom dit goed doel?

We wouden als groep meewerken aan deze fantastische actie en kwamen al snel met het idee om een badge te laten ontwerpen die scoutsen de kans geven om hun warm hart te laten zien. Met onze 'warmste scouts' badge laten we zien waarvoor de scouts staat en nemen we ons vrijwilligerswerk nog een stap verder. De badge wordt op ons hemd genaaid en wordt meegedragen doorheen onze avonturen. Een scoutshemd is heilig voor een scouts of gids, maar hier maken wij graag een plaatsje voor vrij!

De leden van scouts d'Olmen mochten zelf een goed doel kiezen. Een van onze leden kwam al snel met het kinderkankerfonds omdat ze haar broer een hart onder de riem wou steken. Dat kunnen wij alleen maar toejuichen en de beslissing was dus snel gevallen.

Met trots stellen wij jullie onze actie voor:
Een badge met 'De Warmste Scouts' ten voordele van het kinderkankerfonds en dus voor alle kleine (grote) strijders die wij meenemen in onze avonturen!

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel