De warmste scouts

Ten voordele van Vlaamse Kinderliga

Wij verkopen badges/ emblemen om jouw scoutshemd te finetunen. De scouts is er voor iedereen en wil daarom ook zijn steentje bij dragen. Voor €3 bestel je een badge van 5x6 cm en dat allemaal ten voordele van de Vlaamse kinderliga

Waarom dit goed doel?

Wij van de scouts Sint-Bernadette in Deurne staan elke zondagvoormiddag klaar om kinderen van 6 t.e.m. 18 jaar te amuseren. Jammer genoeg zijn niet alle kinderen hiertoe in staat. Enkele weken geleden kwam het wel heel dicht bij. N. een lid van onze scouts hadden we al enkele zondagen niet meer gezien. Hier was meer aan de hand en wel degelijk, ze ligt in het ziekenhuis met een agressieve vorm van de ziekte van Crohn. We sponsorden al een kleine en persoonlijke actie maar zouden die graag doortrekken voor kinderen in gans Vlaanderen. Dat is ten slotte waar we als scouts naar streven, de kinderen een voormiddag bezorgen waar niets de fantasie te buiten gaat.

Vlaamse Kinderliga

De Vlaamse Kinderliga VZW is een hulporganisatie die werkzaam is over gans het Vlaamse landsgedeelte en zich dagelijks inzet voor kinderen met een levensbedreigende langdurige ziekte.
Ook vervullen wij ieder jaar enkele droomwensen om zo de kinderen hoop en vreugde te brengen.
De Vlaamse Kinderliga VZW wil de kinderen een hart onder de riem steken, de ouders een financieel ruggesteuntje geven en vooral moed geven voor de onzekere toekomst waar ze voor staan.

Organisatie & realisatie
De verschillende acties gebeuren steeds met de medewerking van de vrijwilligers waar de kosten die aan de acties verbonden zijn steeds worden gedragen door de Vlaamse Kinderliga VZW en de wensen alleen worden begrensd door de fantasie van het kind.

Bekijk dit goed doel