De warmste school!

Ten voordele van BRING A SMILE

we organiseren maar liefst 6 acties!

1. We gaan warme wafels bakken
2. We verkopen de warmste wintersoep voor het goede doel.
3. We verkopen handgemaakte kerstballen & marokkaanse lekkernijen
4. We gaan ons haar vlechten tijdens de workshop 'Do it yourself opsteekkapsels'
5. Zin in een gezellige babbel en een heerlijke versnapering?
Onze NT2 cursisten en docenten verkopen lekkere zoetigheden met een tasje koffie of thee.
6. We organiseren zelfs een heuse sneukeltocht! Een verbindende fietstocht voor medewerkers van het CVO langs al onze campussen.

Waarom dit goed doel?

De medewerkers en docenten van GO! CVO Antwerpen brachten massaal hun stem uit. Dit schooljaar willen we onze bijdrage leveren aan Bring a smile VZW.

Bij GO! CVO Antwerpen streven we naar het bereiken van maximale leerwinst, actief burgerschap en individueel welbevinden. Een lach toveren op ieders gezicht.

BRING A SMILE

Wij vervullen wensen van ernstig zieke kinderen.
2 x per jaar organiseren we een leuke dag op de kinderafdeling van een ziekenhuis, we brengen leuke cadeautjes mee voor de kids en voor de afdeling, zorgen voor een heerlijke brunch, en brengen steevast enkele superhelden en prinsessen mee om een glimlach te toveren op het gezicht van de kinderen. Alles om hen even toe doen vergeten dat ze ziek zijn.
We staan in nauw contact met enkele kindertehuizen en ondersteunen hen met financiële tussenkomsten bij kinderen met medische problemen. We kopen ook spelmateriaal, speelgoed, kledij en andere materialen aan waarvoor zij te weinig budget hebben.
Voorts gaan we steeds op zoek naar nieuwe, leuke projecten die we kunnen uitwerken, zoals dit jaar een uitstap naar Plopsaland voor de gezinnen van de mobiele werking van CKG Good Engels.

Kortom, wij proberen zoveel mogelijk smiles te toveren bij toppertjes die het verdienen!

Bekijk dit goed doel